Tid

Det här med tid. Att tiden går så fort. Åren försvinner i en rasande takt. För så är det faktiskt. Jag har ibland bentilerat detta med tiden, med några personer på jobbet, och då säger en av dem alltid: men tänk på allt som du har gjort och "hinner" med! Och tänker jag efter så är det mycket som jag har hunnit på mina vaddå 4 timmar hemma efter jobbat. Lagat mat, ibland hämtat barn innan dess, ätit med familjen i lugn och ro och sedan bytt om åkt till stallet och ridit. Sen hem och i säng. Ibland har jag åkt och tränat istället. Och på helgerna har det varit samma sak men även tvätt städ och handlat mat, någon middag med goa vänner ibland, kanske en bio. Sedan beror det ju lite på vad det är för årstid också. På sommaren när det är ljust och kanske varmt, tja, då kanske ma hinner med ett dopp i sjön eller något annat mysigt. Då är man på ngt sätt också piggare och behöver inte sova alla dessa timmar... 
Men nu då - när jag inte MÅSTE åka till stallet "för jag har ju faktiskt en levande individ att ta hand om som behöver motioneras, fixa i boxen å"t etc etc - ja då har jag ju HUR MYCKET TID SOM HELST över. Men då blir jag väldigt rastlös, vet inte vad jag skall göra med all min tid som faktiskt har frigjorts. Det kryper i kroppen på mig. Ja då rensas det i garderober, pysslas mycket mer med telefonen, tränas mycket mer, fokuseras mycket mer på att äta rätt då jag har gått med i en PT grupp, håller på mycket mer med Pinterest till huset i Spanien, trakasserar arkitekten med nya ideer och så håller jag på. Jag har stallet abstinens. Tror faktiskt helt ärligt att det gör mig väldigt gott och betydligt mycket lugnare att kunna veta att jag kan åka till stallet - den plats på jorden där du inte kan eller får stressa, den plats på jorden då jag inte tänker på något annat och är helt närvarande. 
Men det kommer att komma tillbaka, jag tar bara en liten paus nu och får passa på att fixa och trixa med annat och ta hand om mina nära på ett annat sätt. För nu finns tiden - inte lika fullt expresso:=)
 

Kommentera här: