Vete katten..

…men just nu har jag ångest. Vet inte varför faktiskt. Undrar om det är för att det är jobbdax snart…? Söndagsångest? Jag har inte haft ångest på länge. Och det är inte en jobbig ångest, det finns nog de som har det 1000 gånger värre. Men det känns i magen på ngt konstigt sätt. Jag blir rastlös. Och jag kan inte fatta några beslut. Ska jag göra si eller så. Eller så eller si. Usch. Tror att det beror på att jag vet att jag har en jävlig vecka framför mig. Jävlig på jobbet. Men en massa roligt privat. Båda döttrarna fyller år, lill-kusinen fyller år, jag skall på middag med mina goa fd kollegor. Men ångesten säger: det är trist att jag inte har tränat på två veckor, det är trist att jag knappt har varit hos min toto. Hur skall jag hinna med? Vad är det jag gör, eller inte gör, så att det blir såhär? Skall livet vara såhär? Vad är viktigt egentligen? Help me! Vad skönt det vore om någon kunde säga: Tina, om du gör såhär så blir allt bra. Men saken är den att livet är såhär. Det är inte någon annan som kan säga till en vad man skall göra eller inte göra. Jag måsta fatta mina egna beslut. Och ibland blir det övermäktigt.

Snart börjar...

…nedräkningen även för mig. Till semestern. Bara idag och nästa vecka kvar. Sedan har jag två efterlängtade veckor och vi åker till mitt sommarställe i Benalmádena. För det är väl så jag faktiskt kan kalla det - sommarställe. Har inte tänkt på det som så innan då sommarställe för mig är någonstans i Sverige. Men vi har det i Spanien istället:) Midsommar var kaotisk. Den var mysig och fin, vädret var hyfsat men kallt. Uppehåll dock. Vi åt och åt, som vanligt på midsommar. Väldigt god mat. Vi är tre familjer som umgåtts nu i tre år och det är så underbart att träffas just till midsommar. Det har blivit en fin tradition. Det som var kaotiskt var att, till kvällsgrillningen, nya vänner till andra vänner kom in i bilden och som inte betedde sig helt rumsrent. Det gav en "fadd" eftersmak på något vis. Och när man beter sig mot barn/ungdomar blir det värre. När man inte har några spärrar. Så nästa sommar är vi tre familjer som umgås på midsommar; kanske någon annan stans i Sverige eller på samma ställe men endast vi. Inte blanda in en massa människor som vi inte känner. Det räcker liksom med de vänner vi har. Gott och väl :-)

Midsommar

Åhhhhh så skönt det skall bli med lite ledigt! Imorgon är lönesamtalen klara och jag tar halvdag ledigt. Och halvdag ledigt på torsdag. Packar bilen, åker till stallet, packar hästgrejer och lastar pållarna. Sen åker vi. Vi skall till Äskebäck mellan Motala och Medevi. Ganska nära Askersund. Bor i en stuga precis vid vattnet och det är alldeles underbart vackert. Det där med vatten och att kunna se ut över vattnet och solnedgången är så vanvettigt vackert och rofyllt. Love it >3