Hemma.

Lille katten är hemma igen, tack och lov. Vem vet var han hade varit någonstans. Vi ropade och ropade och cyklade tom runt in da hoods och letade. Och så rätt var det var så kom han springandes och jamade lite sådär bräckligt och ledsamt som bara lille katten kan. Sådär är det med djur. Man fäster sig något oerhört vid dessa varelser. Pratar med dem, kelar med dem, pratar lite till. Det är häftigt. Nu skall han lämnas bort när vi åker på semester. Igen. Dock till samma ställe vilket är ok. Men han kommer inte att bli glad. Har redan märkt att vi har börjat packa våra väskor. Han försvinner då, gömmer sig. Lille söte fine katten.

Lille katten.

…smet ut och upp i grannens träd igår när vi skulle åka bort. Katta!
När vi nu kom hem och ropade på honom (han brukar ALLTID komma då) kommer han inte….Så nu är vi oroliga såklart. Vår älskade lille TolleToll, vart har han tagit vägen… Där ser man. Han har kanske fått mat hos någon in da hoods och har det hur mysigt som helst. Eller så ligger han och tittar på oss när vi ropar och letar och tänker "där får ni - ni som åkte ifrån mig" och dyker inte upp på ett bra tag. Eller så har något annat hänt. Jag hoppas att han kommer tillbaks, för han är en familjemedlem. Och vi älskar honom innerligt.

Ridläger...

…i dagarna 4. Teori, longering, lektion. Det bara snurrar i huvudet på moi. Det är inte lätt att rida. Det är ytterligare en levande varelse du skall tänka på, vi är hela tiden två stycken. Häst och människa. Man skall må bra, äta bra, vara stark. Träna inte bara hästen på muskler och kondition utan även jag själv. För om inte jag är vältränad så är det svårare att rida. Och mår inte jag bra - ja då känner hästen det på en gång. Jag vill verkligen börja träna regelbundet. Och stretcha. För jag är stel, stel, stel. I mina höfter. Sitter liksom ovanpå sadeln och inte i. Och kan jag få "loss" höfterna kommer jag att "smälta ner" min kropp i sadeln på ett annat sätt och bli smidigare. Men det är inte heller lätt. Och så skall man slappna av och ändå använda dina muskler, men utan att spänna dig för då blir din toto också spänd….osv, osv, osv. Vi kämpar på. Heja oss!
https://cdn3.cdnme.se/4361830/8-3/img_3106_57868525e087c31781054aa0_thumb.jpg