Men åååå...

…vad jag längtar efter solen. Och åååå vad jag vill åka tillbaks till South Africa. Vilket land, vilket klimat, vilken mat, vilka djur, vilket vatten, vilken natur. Detta land är helt klart amazing. Och nu när vi har varit hemma ett bra tag och jag tittar på bilderna igen så blir jag ännu mer övertygad. Let´s go again! Spara ihop pengar. Boka resa. Åk på safari igen (för det var det häftigaste) och njut! Tillsammans med fam Klingan - åååå så roligt det vore!

Aprilväder.

Kan man ju lugnt säga att det är. Fantastiskt fint, blå himmel och ganska skönt ute tidigare idag. Och fullt med folk överallt. En underbar känsla, våren är här och snart även sommaren! Som vi har längtat, vi svenskar. Som pratar om vädret jämt och ständigt. Som är otroligt soltörstande. Vi avgudar solen och värmen. Tror jag iallafall-jag pratar ju för mig själv men tror nog att de flesta nordbor tycker som jag. Och så kommer man hem från jobbet och tänker åhhhh så skönt, öppnar terrassdörren och njuter typ tre minuter. Sen går ridån ner. Det blir kolsvart på himlen, det börjar blåsa och såklart - it´s raining! Brrrr. Jag vill till Spanien. Nu!

Jag som älskar...

…att skriva. Har inte skrivit på ett bra tag nu. Och det slog mig att när jag inte har något att skriva om kan det vara att 1. jag har för lite tid, det bara rusar på, man äter, dricker, jobbar sover och hinner inte så mycket mer 2. jag mår bra och behöver inte skriva av mig. Kan vara att det är en kombo av 1 och 2 men som det känns just nu är det 2. Jag mår alltså bra! Det har tagit nästan ett år att bli stark igen. Och fri. Och det är så skönt. Men samtidigt lite ledsamt att det tar så lång tid att må bra igen efter det att man har mått dåligt. Alltså nästan lika lång tid det tar att "gå ner sig" tar det att bli ok. Och att jag har känt det men liksom sagt till mig själv -kom igen, du klarar ett år. Och att andra har sagt -lite till, ser bättre ut i CV:t typ. Fäen också. Summa kardemumma. Jag känner mig bäst själv och nästa gång skall jag lita mer på min egen magkänsla. Inte stanna eller vara på ett ställe där folk inte är snälla. Eller inte umgås med folk som suger energi. Bryt i tid. Amen.