Nä, nu räcker det nog...

…Nu har luften gått ur mig totalt. Nu har jag inte lust längre. Känner mig helt slut. Och det beror på ytterligare en incident på arbetet. Ifrågasättande. Märkligt mail. Märkligt ställt mail. Till mig, mina medarbetare och CPY VD:n. Varför skall hon ha det? För att visa makt? Jag blir så trött. Jag skriver ovan "…nu räcker det NOG". För jag vet hurdan jag är. Tar nya tag och kommer igen. Fast jag trycks ner i skorna lite i taget, bit by bit. Sorgligt. Fegt? Kanske. Det borde räcka nu - STOP.

Det är ibland märkligt...

…hur det kan bli. Efter nästan 20 år stötte jag ihop med en av mina gamla kollegor som jag flög ihop med och hade hur roligt som helst ihop med. Verkligen roligt. Mycket tok, skratt och galna upptåg. Unga och vackra. Nu är vi lite äldre och vackra på ett annat sätt:) Hur som helst - idag ringde jag henne för ett ärende och hon började berätta om att de skall expandera på hennes nuvarande arbete. Spännande tyckte jag. Lite senare ringer hon igen "Tina - kan du inte komma hit och träffa ägarinnan…? Du skulle passa perfekt!" Självklart sa jag - och off I went:-) Underbart spontan, underbara människor, vilken spännande idé och vilken energi! Det är energi jag ger och det är energi jag behöver tillbaks. Nästa steg - vi får se. Det är några saker jag vill komma överens om, som är viktiga för mig. Vågar jag?

Grrr...

…idag har det regnat PRECIS HELA DAGEN! OCH blåst! Jag står inte ut! Jag har städat, tvättat, vikt tvätt, bytt lakan, tvättat, ätit godis, druckit kaffe, vilat, läst, druckit kaffe, ätit godis, rensat frysen, ojat mig över vädret, ätit mer godis och druckit mer kaffe. Näe - det här var nog den tråkigaste dagen på länge. Blä. Jag har fortfarande en viss förhoppning att kunna åka till stallet och rida. Men regnar det såhär mycket och blåser då är det inte skönt. Det blir så jättekallt. Yngsta dottern har lekt med sin namne hela dagen. Äldsta dottern sov länge och har sedan spelat fotboll, stackarn. Kom hem genomfrusen och dyngblöt. Har sedan legat i badet säkert i en timme. Och jag har ätit mer godis. Arghhhhhhh - och det där med godis. Har verkligen varit en tröst idag. Och har jag mått bättre av det och har det blivit en roligare dag? NOT! Så nu får jag ågren över det också. Nä, nu skall jag till stallet. Adjö. <3 PS- såhär såg det ut i Malaga hamn i somras. Men då var det iaf varmt....