Men assååå.

Hur ont kan man ha i sin kropp. Ont bröstrygg, ont i skulderblad, ont i arm, ont ut i fingrarna som domnar. Och stel, stel, stel i kroppen. INTE bra! Så jäkla gammal är jag ju inte. Men jag behöver sätta igång att stretcha och verkligen träna om min kropp skall hålla i minst 35 år till. Jag misstänker att i och med ridningen, som är väldigt statisk, att jag har blivit jättestel och kylskåpsaktig och när jag i somras hade långvila (ja verkligen långvila utan att göra ngt alls mer än att ligga på rygg typ och den enda fysiska ansträngningen var när jag vände mig om på mage i solstolen) lurade jag min kropp till att börja känna efter hur stel jag verkligen är. Och så har jag nu fått ont. Så. Läkaren har remitterat mig till sjukgymnast och kiropraktor och att äta alvedon och ipren. Sjukgymnasten ger mig inte fler övningar att göra innan min smärta är borta. Då har jag även fått smärtstillande tabletter med biverkningar som illamående och mag problem. Jag skall nu börja stretcha och träna och bygga upp min kropp igen, bort från förfallet. För jag vill hålla MINST 35 år till. Punkt. ;-)

Med andre ord - inge mer sånt här gott heller….

Lugnare nu.

Känns som att jag har landat. Skall inte ta saker och ting på så blodigt allvar. Och jag skall inte känna att jag är ensam om allt utan försöka involvera och engagera. Och grejjen är ju att människor måste lära sig ta ansvar för saker och ting själva också. Vi är ett team, vi skall jobba tillsammans. Det är inte bara jag som skall driva och tänka och hitta lösningar. Let go - våga släpp kontrollen. Enda sättet för andra att lära sig saker och ting på, se konsekvenser och lösa problem.

Hm.

Jag har blivit systemadministratör för ett av våra program på jobbet. DET kan man undra hur DET gick till. "Du som har huvudet på skaft" säger min VD. Hehe - han har ingen aaaaning! Eller det kanske han har….? Jag är inte direkt haj på saker som detta. Men jag tycker att det kan vara kul att lära mig. Egentligen är det nog inte något svårt, det är bara det att man ju bör ha tid att jobba med saker och ting. Och det är det som är problemet. Jag har inte ngn direkt struktur på det jag gör. Det skulle jag vilja. Vara mer strukturerad. Kanske jag kan börja nu? VF dvs våga fråga är något jag använder mig av hela tiden. VG kanske jag skall tilläga dvs våga göra. Tja - nu gör jag det. VG alltså. Det blir intressant. Heja mej.