Igår kväll..

…åkte jag ut till stallet ganska sent. Lite småtrött. Mockade åt ena gubben och gjorde iordning andra gubben för ett ridpass. Volten eller ut i skogen. Skogen vart det! På med pannlampa och reflexer och jäklar vilken magisk kvällsritt det blev! Det snöade, det gnistrade, det var bara jag och min pålle i halvmeter djup snö, magiskt. Åhh! Vad vi mådde bra av denna tur, både han och jag. Och som han frustade. Och som jag skrattade. Den turen kommer jag att minnas i hela mitt liv. Och känslan av att vara onåbar, ensam men jättetrygg och nöjd, glad och lycklig. Det är kärlek. Villkorslös kärlek till mitt djur och ödmjuk inför naturen. Love.

Igår red jag...

…ridlektion. Och jäklar vad kul det var och vad bra det gick. Tycker jag nog ialla fall. När tom ridlärarinna F tyckte att det var en bra lektion. Jag har haft min toto i 5 år i mars och älskar honom. Men jäklar vad han är stark. Och känslig. Och vilken motor det är i honom. Och snabb. Men så god, och snäll och vacker. Det är kärlek det. Ren, skär och villkorslös kärlek.

Tillbaks i vardagen...

…och tillbaks till mitt ständiga bekymmer - tomt i plånboken! Jag avskyr att jag inte har någon karaktär och kan spara. Hur i hela friden har jag kunnat bli så här?! Inte roligt….Om jag skulle ha ett nyårslöfte så är det att bli bättre med min ekonomi. Det är inte roligt för mig själv och definitivt inte roligt för min bättre hälft som täcker upp hela tiden. Skärpning! Mål: spara några tusenlappar varje månad, inte shoppa något som jag inte behöver. Jag har ju för tusan allt! Go Girl !!!<3
Fast jag skulle gärna vilja ha en sån här….hmpfff arghhhhh #Tory Burch #Handbag #Snygg