Nu är det dags...

...jag har börja träna igen! Och det är så jäkla roligt. Jag vill bli start, fit och må bra. Jag mår iof sig bra men kan må bättre. Har köpt årskort på ett gym som ligger nära hemma, är fräscht, modernt, har roliga pass och bra ventilation. Ventilation. Det är något som man liksom inte tänker på skall vara viktigt men det är ju jätteviktigt! Att det inte blir tung luft, fuktigt och läbbigt. Här är det bra luft hela tiden. Ja - nu jäklar. Det blir roligt!
Pöss

NÄE.

2017 - vad hände? Började underbart härligt med en fantastisk skidvecka i Andorra. Med dessa underbara härliga roliga människor. Vilket team! Och ljuvligt väder, fin skidåkning, bra backar. Många skratt. God mat. Allt tiptop. Och jag ville börja jobba och träna. Köpte träningskläder på rea - riktigt bra rea - och så blir jag sjuk.
Influensan. Ridån gick ner. Ont i hela kroppen, hosta så att jag tror att lungorna skall hostas ur mig. Huvudvärk. Bihålorna igensatta. NÄE säger jag bara. Så. 2017 - vecka nr två kommer att tillbringas i sängen.
Men sen......sen kommer jag igen minsann! Jag längtar!
Pöss