Yä Yä Yä

Jag är så tacksam att jag och de mina är friska, att jag har en underbar familj, fantastiska vänner, ett underbart hem, lurviga djur, att jag har ett jobb jag trivs på och att jag och de mina mår bra. Det finns så många familjer där ute som har det så fruktansvärt kämpigt. När ett problem slutar, tar ett annat problem därvid.
Jag tackar ödmjukast för allt det jag har och att alla de mina mår bra.

Idag är det måndag. Igår var det söndag. En egentligen helt vanlig söndag men inte inombords. Ångestsöndag. Inte bakis, inte sjuk, inte någonting men ändå ångest. Varför blir det sådär ibland? Och idag har jag varit låg, på dåligt humör, känner att jag mest är ivägen och inte bidrar med någonting. Vad är det som sker i kroppen när jag känner såhär? Tja, inte vet jag. Men det är inte skönt. Inte behagligt på något vis.
Jag kan misstänka att jag skall ha mens, jag kan misstänka att vädret påverkar mig jättemycket. Är det något annat? Nä. Inte mer än att jag tycker att tiden rusar iväg och jag inte hinner med mina barns liv eller mitt liv heller för den delen. Det känns jobbigt. Men det går över, det vet jag ju. Imorgon bitti skall jag spela tennis vilket kommer att bli bra för då får jag röra på mig och då mår jag genast bättre. Så - ny dag imorgon, nya tag. Och hoppas att jag mår "bättre".
Fasaden på mitt stora projekt, som det ser ut nu. Spännande att se hur det kommer att se ut sen.
 
 

Vi jobbar på

...med ritningarna till drömhuset. Har fått olika förslag, hissat och dissat. Tänk att vara arkitekt och få rita och skapa någon annans hus med egna inputs osv. Coolt. Det är mycket som de måste tänka på, inte endast utseende utan även kunna titta på bärande väggar och kunna räkna. Allt skall ju klaffa i slutänden. Eluttag och elledningar, vatten, rör, väggar, isolering, tack, dränering - you name it. Coolt. Och något som är jätteviktigt är att det skall kännas rätt i magen med dessa människor, för man skall jobba nära dem under ett tag. Det måste kännas rätt och seriöst och också att man kan prata med personen ifråga. Vi träffade flera olika arkitekter innan vi bestämde oss. Valet föll på ett par som arbetar med en svensk byggare som just nu, renoverar ett hus i samma område som vi har köpt, åt våra vänner. För det där med att prata samma språk är inte helt fel heller. För språkkomplikationer kommer det säkert att bli. Och nu har vi vår tolk som dessutom är duktig och bra att jobba med arkitekterna vi arbetar med. WinWin:) Första "kladdteckningen". Åt fel håll. Så du får vända på tellin eller datorn hihi...