Uppsagd.

Idag har jag varit "duktig" och haft ett jättejobbigt samtal. Jag har sagt upp en person. Är man duktig då? Det är iallafall super-duper-jobbigt då jag tycker att denna person är mjuk, rar, gullig. Och då jag har intervjuat, anställt och trott på henne är det extra jobbigt att känna att jag kanske inte var så spot on som jag tidigare alltid ofta har varit när jag har anställt personer. Så som vi anställde personal till några av de flygbolag jag har jobbat på. Hur som helst - detta samtal slutade med att jag sa att jag skall prata med den andra unga personen som jag har anställd och som hon jag har sagt upp inte tycker att hon har fått support och upplärning från. Vilket jag har trott. Hm. Så går det när man TROR att ngn har gjort det man har bett om. Då blir det kanske inte så bra som om man själv skulle gjort saker och ting och avslutas med att bli en soppa. Kan man förlänga en provtjänstgöring undrar Buddah och jag…?
Pöss:))

Det där med att fylla år.

Är ju jätteskojsigt! Att bli uppvaktad, pussad och kramad på, få frukost på säng, lite presenter. Det är mysigt. Att bli extra ompysslad och få känna att dagen är ens egen. Men. Det är I-N-T-E roligt att bli äldre! Punkt. Känns ju jättekonstigt att säga " jag är fyrtiosex år ". Vad i hela världen hände? Jag går mot fyrtiosjuuuuuuuuhua. Jag har några väninnor som har blivit femtio år. De har inte sagt så mycket om att fylla FEMTIO. Men vafan. Något måste man ju känna. Något jättekonstigt. Eller? Dagarna går ju jättefort och veckorna blir till månader blir till år. Och det är ju så att jag vill göra mycket och inte bara känna att jag jobbar. Och jobbar. Mycket av min vakna tid går åt att vara och tänka på jobbet. Men. Då har jag ju kanske prioriterat fel?
Tänkvärt.

Ridtävling

Åkte i fredags kväll ca 1.50. Lasta ur hästar och allt tillbehör. Fixade med strö och vatten i box. Till vandrarhem. Lasta ur och i rummen, bäddade. Lastade ur mat och in i kylskåp. Gjorde i ordning lite gott tilltugg och hade en mysig stund. Jag var så trött så ögonen knappt gick att hålla öppna. Tvättade av mig, borstade tänderna, kröp in i min underslaf på våningssängen. I med öronproppar. Ett måste vid tillfällen då man skall dela rum med kvinnor man känner men som man inte tidigare delat rum med;) Somnade vid tolv. Blev väckt vid kvart i sex ca. Pust. Upp halv sju. Snabbdusch. Frukost. Packade ihop våra grejjer. In i bilen och iväg till stallet. Gjorde iordning hästar inför tävling. Gick till tävlingsbanan och väntade. Olle och Furre var jätteduktiga. De har inte tränat så mycket, Olle har inte ridit så mycket senaste året och Furre har inte tävlats sedan tre år tillbaka. Vackert ekipage, min unge och min häst. I love them. Var på tävlingsplatsen HEEEELA dagen. Solen sken, det riktigt brände. Hamburgaren var god. Jag var trött men det var behagligt. Efter alla tävlingar där våra tjejer var med i, packade vi ihop våra grejjer, tömde boxar, vatten, lastade in i bilar och transporter. Lastade in hästarna. Åkte hem. Väl i stallet så var det bara att mocka i boxen, fylla på vatten och hö, hämta andra hästen och träna honom, lasta ur transport och in på sina rätta ställen. Låta Furre röra lite på sig i en hage. Hem och snabbduscha, bjuda döttrar och svärmor på middag - vi åkte till restaurang, kunde sitta ute, åt gott. Körde svärmor till T-banan och åkte hem. Totalkraschade i soffan och tittade lite på TV. I säng kl 22. VILKEN DAG! Den som inte säger att hästtjejer är starka och uthålliga - de har Totalfel. Carpe Diem….**blink**