Galet vad tiden...

... går snabbt. Imorgon är det 1 april, vilket känns skönt. Vårmånad - som jag har längtat! Tycker att det har varit en tuff höst, vinter i år. Väldigt mörk, inte så mycket snö, många förkylningar. Det har varit jobbigt emellanåt. Lägger mer tid på jobbet än på mina barn. Har försökt prioritera om och lägga bättre schema, både på jobbet och privat, för egen skull. Det har varit ok men finns att jobba på ff. Tror att mycket hänger på att jag har haft otur med personal på jobbet. Vi har lärt upp dem och så har de fått sluta eller så har de slutat själva. Tja - det är väl en prövning som jag skall gå igenom. Men det har varit tufft. Har kommit igång med träningen och det har varit sååå roligt för jag har mått bättre och sett och känt förändringar på och i min kropp. Men så kommer förkylningen igen... Tittibo -
ny månad, nya tag. Det blir ljusare, varmare och kommer att lösa sig med personal och mitt eget personliga schema. Puss

Oj oj...

...jag har gjort något som jag inte har gjort på 20 år. Typ. Jag har varit på ett spinningpass! Uahääääää vad jobbigt det var. Men jag tog mig igenom och det var inte så tokigt ändå. Så. Jag har utmanat mig själv, jag har genomfört, och jag lever. Bränner man fett och får kondition på såna pass? Eller varför spinnar man egentligen? För kul är det INTE. Tack för ordet.

Träningen...

...fortsätter. Och jag tycker att det är skitkul! Och så tycker jag att det är skitkul att O och hennes kompisar tränar oxå. Och att det är 30minuters pass. Känner också att det har givit resultat. Känns som att jag har bättre planering av dagarna just nu. Hur jag skall hinna liksom. För det är som äkta mannen säger; du har ju två jobb. Tre skulle jag vilja säga. Ett: jobb-jobbet. Två: hemma-jobbet. Tre: häst-jobbet. Kanske tom ett jobb nr Fyra: mannen-jobbet. Och Fem: familje-jobbet. Och Sex: vänner-jobbet. Och så skall man hinna med att träna, vara glad och positiv, planera sommarsemester. Fixa och dona hemma. Laga mat. Och så tvätta lite. Och allt annat planerande på jobbet. Jajjamensan. Då är det viktigt med träning. Och att ha kul. Och att garva med vännen Å. Eller vännen C. Eller vännen A. Eller äkta mannen. Eller mamsen!
Puss