Svårt

 
att umgås en längre tid med folk....jag orkar liksom inte utan blir arg. De flesta kan jag umgås med men en del blir bara för mycket. Handlar om min egen släkt men också om en annan familjs vuxna barn. Som nog mår ganska dåligt. Så nu måste jag verkligen vara vuxen. Och det kan också vara frustrerande ibland.
 

Kommentarer:

1 anne von porat Veckomagasinet:

Vilken vacker kvällsbild

2 Amanda Niclasson:

Riktigt fin bild!

3 kerstin ehrenholm:

fantastisk bild

4 PhotoJelly:

Fin bild! Förstår känslan av att man inte orkar :(

5 Anita:

vackert!

6 Anna:

Wow! Vacker vild :-)

7 Nikolinas:

Vacker bild! :D

8 Matilda Kälström:

Har du försökt klura ut varför du blir arg av att umgås med dem? Kan du på något sätt vända på situationen så att du får lite positiv energi av dem? Att prata om gemensamma intressen kanske? :) Hoppas det blir bättre för dig! Känner verkligen igen mig i situationen.

9 Ida:

Vad fin bild :)

10 Malin:

Livet är kort. Brukar försöka att bara umgås med människor som ger energi istället för människor som är energitjuvar.

11 Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Usch då, tråkigt att du känner så!

12 Jasmine:

Fint att du vågar skriva om detta ämne. Jag tänker att man som vuxen förväntas kunna umgås med andra människor och bete sig "vuxet" under denna tid. Samtidigt har vi ju alla olika behov av umgänge och egentid. Det är viktigt att visa respekt för sina medmänniskor samt ta sig tid för vila vid behov - oavsett vem man "förväntas" umgås med. Hoppas att du finner tid och ro att andas mellan varven.
Kram

13 Sandra Rosén Dahlgren:

Ja det där känner man ju igen, jag har kommit fram till att det är svårt att umgås med människor.. Alla har ju en massa olika saker som dom reagerar på som man själv kanske inte tycker är nåt konstigt, plus allas olika kapacitet och syn på saker och ting, det är komplicerat! Men verkar som om du har en bra strategi i alla fall :)! Superfin bild!

14 Hanna Karlsson:

Jag förstår känslan av att inte orka. Jag är lite likadan. Social till en viss gräns, sen blir jag grinig. Fin bild.

Kommentera här: